utorak, 24. studenoga 2015.

Ako je verovati poznatima, onda su ove frizure hit ove sezone

Na manifestaciji „American Music Awards", prisustvovale su mnoge zvanice iz sveta poznatih. Na crvenom tepihu se mogao videti sijaset glamuroznih toaleta, skupocenog nakita, ali i frizura u trendu. Ako je verovati poznatim ličnostima, onda vam one mogu biti inspiracija za predstojeću Novu godinu ili neki drugi važan događaj.
Sijara je dokaz da manje znači više. Kosa pokupljena u rep neobavezni rep je ponekad najbolje rešenje.

Ubedljivo najlepšu frizuru imala je popularna pevačica i glumica, zanosna brineta, Demi Lovato. Bob  je potpuni hit ove sezone, a blagi talasi su idealni za svečane prilike.
Latino diva Dženifer Lopez opredelila se za jednostavnu visoku punđu, što je ujedno i najnoviji trend kada su frizure u pitanju.
Pevačica Gven Stefani prema mišljenju mnogih nije bila među najbolje odevenim na ovoj manifestaciji, ali svakako je imala frizuru koja je u trendu. Sve svetske modne blogerke su lude za ovom frizurom, a lako se pravi. Gornja polovina kose je pokupljena,a dva pramena tik uz lice su puštena da slobodno padaju. Jednostavno, zar ne?
Sećate li se svi kada je pre skoro jednu deceniju bio aktuelan takozvani cik-cak razdeljak? Izgleda se moda vratila. Plesačica Džulijen Half se na svečanosti pojavila sa kosom pokupljenom u rep i cik-cak razdeljkom.

Nema komentara:

Objavi komentar