petak, 13. studenoga 2015.

Propao šverc u Saudijsku Arabiju "maskiranog" piva u sok!

Propao šverc u Saudijsku Arabiju "maskiranog" piva u sok!                                                                             U Saudijskoj Arabiji pre par dana carinici su imali neobičan plen!Plen je bio veoma čudan limenke piva “maskiranih” u limenke običnog gaziranog soka.!...



Sve ovo ne bi bilo čudno toliko da u Saudijskoj Arabiji alkohol je strogo zabranjen.Tako da je propao šverc skoro 48.000 limenki piva ili ako hoćete prostije 16.000 litara piva!

Krijumčari da bi uvezli alkoholna pića u Saudijsku Arabiju, postaju,sve više maštovitiji u svojim švreverskim akcijama Ali, ni carinici Saudijske Arabije nisu toliko naivni.

Na graničnom prelazu u Al Bati, oni su presreli kamion i zatražili da sa nekoliko limenki budu skinute nalepnice...

"Kamion je prevozio nešto što je na prvi pogled izgledalo kao regularne limenke "pepsi" pića, ali je zaustavljen i nakon standardne procedure za proveru proizvoda postalo je jasno da je alkoholno piće ustvari pivo "Heineken" skriveno iza nalepnica “pepsija” - rekao je za “Al Arabiju" Abdulrahman al Mana, carinik iz Al Bate.

Carinici potvrđuju da krijumčari primenjuju sve prefinjenije metode kako bi preneli roba, a ovo sa pivom je samo jedan od primera. Međutim, Mana navodi i da su njegovi ljudi uvek spremni i pripravni da ih uhvate.

Nema komentara:

Objavi komentar