petak, 13. studenoga 2015.

Slika koja je rasplakala svijet: Pjevačica čeka smrt sa kćerkicom u naručju

Slika koja je rasplakala svijet: Pjevačica čeka smrt sa kćerkicom u naručju                 Umjesto da uživa u odrastanju svog djeteta, pjevačica Džoi Martin Fik broji posljednje dane nakon što su joj dijagnostifikovali rak grlića materice.

Uz nju su suprug Rori i kćerka Indijana koji sa njom žele da provedu što je više vremena moguće. Pjevačica ne ispušta svoju bebu iz naručja, a od kuće su joj napravili bolnicu jer joj je tamo ugodnije da sačeka svoj posljednji otkucaj srca.
Pored kreveta je Rori stavio tepih tako da ona ponekad može da se igra sa kćerkom dok još ima snage za to.
S rakom se borila godinu dana, doktori su pokušavali sa zračenjem i hemoterapijama, ali pomoći nema. Trpi strašne bolove i jedino što joj pomaže je morfijum, piše "Elite Daily".
"U četiri sata ujutro požurio sam sa njom u bolnicu jer joj je bol bila nepodnošljiva. Nekoliko sati kasnije doktor nam je rekao da se bol javila zbog raka koji je nastavio da raste i postao je upaljen. Rekao nam je kako se moramo koncentrisati na to da joj bude što bezbolnije. To nije bio odgovor kojem smo se nadali.
Ona i Rori su se zajedno bavili kantri muzikom, a prije tri godine snimili su zajednički spot za pjesmu "When I'm Gone" (Kad me ne bude) kao da su predosjećali šta će se dogoditi.

Nema komentara:

Objavi komentar