ponedjeljak, 16. studenoga 2015.

I horoskop utiče na naše oblačenje: Evo kako podznak formira vaš modni stil

Horoskopski znak smatra se odrazom vaše ličnosti, ali podznak određuje način na koji se predstavljate svetu. Podznak je „lice“ vaše ličnosti i predstavlja prozor kroz koji gledate svet i kroz koji svet vidi vas. On ne oslikava vašu suštinu ali zato ima veliki uticaj na vaš modni stil.
OVAN-Karakter ratnika najbolje opisuje identitet osoba rođenih u ovom znaku. Oni se sa velikim samopouzdanjem i hrabrošću suočavaju sa svetom stoga uvek biraju elegantne, seksi ali i sportske kombinacije dok se za poslovne prilike uvek odlučuju za stajlinge koji odaju osećaj moći i na taj način najbolje ističu svoj jaki karakter.                                     BIK
Senzualnost je vaš glavni adut, a smirenost i jednostavnost su osobine koje vas najbolje opisuju. Bikovi cene klasičan izgled i senzualne materijale. Jako im je bitan kvalitet onoga što nose i zato kupuju klasične modele koji nikada ne izlaze iz mode.

BLIZANCI
Oštroumni Blizanci imaju konceptualan pogled na svet koji im služi da održavaju aktivan odnos sa realnim svetom. Objektivnost, obrazovanje i želja za putovanjem su osobine koje ih najbolje opisuju stoga je njihov stil uvek originalan i dozvoljava im da uvek budu u pokretu i rade više stvari u isto vreme. Modni dodaci i nota hirovitosti u oblačenju su ono što najbolje izražava njihovu ličnost.                                                                                                          RAK-Emotivan i subjektivan pristup životu kanališu vašu senzibilnu prirodu, a kreativnost je osobina koja vas najbolje oslikava. Rakovi obožavaju nežne i senzualne materijale, a klasični krojevi i elegancija su ono što im najbolje pristaje.

LAV
Najveći aduti ponosnog Lava su samopouzdanje i osobine lidera. Oni obožavaju da budu u centru pažnje i zato streme upečatljivom stilu. Da bi se osećali dobro u svojoj koži, Lavovi moraju da izgledaju dobro i zato su uvek maksimalno sređeni gde god da se pojave.

DEVICA
Analitična Devica obožava dobru organizaciju i veoma je stroga prema sebi kada je u pitanju izgled. Udobnost je veliki faktor i privlače vas brendovi koji su moderni ali i fukcionalni. Ne posvećujete puno vremena biranju odevne kombinacije ali uvek vam je važno da izgledate dobro, a bez puno truda.

VAGA
Umetničke duše i graciozne Vage traže mirno okruženje u kome mogu održati svoju ravnotežu. Njihovi saveznici su lepota, diplomatski stav i emotivnost a Vage vole da budu socijalno aktivne. Bilo šta da obučete, bilo da je to džins, obična majica ili elegantna haljina, bitno vam je šta drugi o tome misle. Uvek ciljate na prikladno oblačenje za svaku situaciju.
ŠKORPIJA-Škorpije vole da se osećaju moćno i bar pomalo seksi. Na suptilan način postižete fabulozan izgled koji privlači pažnju i zahteva poštovanje drugih. Vaša mantra je „manje je više“, a staromodno oblačenje je nešto u čemu nećete videti nijednu Škorpiju.

STRELAC
Entuzijastični i pozitivan Strelac odaje utisak spontanosti i avanturističkog duha, kako u životu tako i u odevanju. Kao vatreni znak nemate problem sa tim da budete primećeni i zato uvek birate jarke boje koje odgovaraju vašem karakteru. Vaša zabavna i zavodljiva ličnost projektuje se kroz vaš modni stil.                                                                                                                                 JARAC
Osobe rođene u ovom znaku osećaju se najbolje kada drže sve pod kontrolom. To se često prevodi u konzervativan stil oblačenja, ali mogu biti veoma jedinstveni kada je u pitanju kombinovanje odevnih komada. Uvek tražite kvalitet i orijentisani ste ka poslovnom oblačenju jer želite da izgledate kao profesionalac na polju na kojem radite.

VODOLIJA-Vaša najistaknutija osobina je individualnost pa ćete i najobičniju uniformu uspeti da iznesete na sebi svojstven i totalno šik način. Niste neko ko slepo prati trendove već se možete opisati kao pravi trendseter. Osećate se dobro u svojoj koži i što je otkačeniji stajling to vam se više dopada.

RIBE
Jako osetljive, nežne i intuitivne, Ribe nose sve ono u čemu se osećaju prijatno. Odeća koja emituje njihov senzitivan stav uvek će biti za Ribe pravi izbor, a takvim stajlingom mogu odavati utisak misterije i velikog glamura.

Nema komentara:

Objavi komentar