četvrtak, 19. studenoga 2015.

Transformacije običnih žena koje će vas zapanjiti

Talentovani ruski stilista, Konstantin Bogomolov na interesantan način je pokazao kako svaka žena može da bude kraljica, uz pravi stil.
Ovaj dizajner, umetnik i stilista iz Letonije transformisao je destine žena, a potom ih fotografisao.
Konstantin poseduje i šklou za negu i lepotu, gde mu često gostuju sasvim obične, anonimne žene koje mu služe kao modeli koje transformiše pred svojim učenicima i tako im otkriva tajne dobre šminke, fizure i stila.
On zaista stvara čuda i potpuno menja žene, od glave do pete, a krajnji rezultati su impresivni.
Svakoj ženi, odnosno modelu, poseveti potpunu profesionalnu pažnju, a prilikom transformacije, pruži i par saveta, kako bi žene i nakon posete njegovoj školi mogle same da održavaju taj stil.
Kako kaže, on pomaže ženama da se osete mnogo ženstvenije, nežnije i sa više samopouzdanja. A upravo to je najveće oružje svake žene.
Konstantin upravo svojim neverovatnim transformacijama pokazuje da svaka žena može da izgleda  samouverenije, ukoliko odabere pravu garderobu, frizuru i šminku.
i ne samo lepše, već i mlađe, što je posebno važno ženama u srednjim i poznijim godinama.
A ovakve transofromacije, čak nisu ni preskupe i zapravo ih svaka žena može priuštiti, jer prema Konstantinovom mišljenju, čak i sama frizura može dosta da promeni ženu.






Nema komentara:

Objavi komentar